Maailman tila

Sosialidemokraattisesti värittynyttä elämän tarkastelua.

Monday, May 28, 2007

Kesän juhlakausi starttasi

Minä olen jo "vanha"! Vanha siis siinä mielessä, että omat ystäväni ovat nyt niitä, jotka menevät naimisiin. Ystäväpiirin hää"buumin" aloitti jo eräs hyvistä ystävistäni viime kesänä, mutta tänä kesänä suorastaan "räjähti". Tiedossani on kuudet häät, joista tosin osa on valitettavasti samana päivänä. Mutta näistä onnettomista päällekäisyyksistä huolimatta pääsen nauttimaan kolmista häistä. Lisäksi edessä on kolmen hyvän ystävän polttarit.

Tai oikeastaan nyt on enää edessä kahdet - nimittäin menneenä lauantaina vietimme Katin polttareita. Kaikki taisivat olla tyytyväisiä päivän kulkuun. Itsellä ainakin oli hauskaa niin tanssiessa kuin "studiolla" ja saunominen sekä ruokailu Etelä-Hervannan sydämessä kruunasivat mukavasti menneen päivän. Tulevan avioparin onnesta ja rakkaudesta kertonee jotain se, että morsian taisi olla onnellisimmillaan kohdatessaan yllättäen (vahingossa ja tarkoittamatta) sulhasensa Tampereen yössä :) Taisipa siinä kohtaa muillakin kuin minulla soida päässä päivän teemabiisi "You're the One I Want"... Juustoista, mutta niin totta ja suloista! (Niin ja lisäksi olimme kuulleet sen AIKA monta kertaa siihen mennessä.)

Juhlakausi jatkuu yhden väliviikonlopun jälkeen. Häiden ja polttareiden lisäksi kesän ohjelmassa on myös rakkaiden vanhempieni 100-vuotisjuhlat. Sekä omat 25-vuotispippalot. Niin se ikä karttuu :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home