Maailman tila

Sosialidemokraattisesti värittynyttä elämän tarkastelua.

Friday, March 23, 2007

Kevät mielessä

Onko vaalien jälkeinen elämä maittanut, kysyi arvoisa ehdokkaani eilen kun kävimme katsomassa työväen teatterissa Pirkko Saision omaelämänkerrallisen näytelmän Pienin yhteinen jaettava. (Kerrassaan loistava näytelmä! Mikäli vain eksytte Tampereella niin käykää katsomassa.) Onpa hyvinkin, maistunut on :) Tosin ei vielä kovasti arkitunnelmissa. Enempi tullut lepäiltyä ja myös käynnistettyä kunnolla urheiluharrastusta. Joitakin gradukirjoja olen jaksanut lukea, mutta en ole lisää tekstiä kirjoittanut. Sen sijaan olen tehnyt taas ruokaa Herkuttaret-kavereideni kanssa, käynyt jo neljä kertaa kuntosalilla juoksumatolla/osallistunut jumppiin, käynyt vaalien purku -illallisella ja isän kanssa lounaalla. Ja nukkunut pitkään aamuisin. Lisäksi laitoin viimeinkin kandin paperit hakuun ja ilmeisesti huhtikuun alussa saan ne kuuluisat kandin paperit.

Huomenna edessä sitten liittohallitus Helsingissä. Sunnuntaiksi menen pikaisesti Jyväskylään. Ensi viikolla torstaina on edessä lähtö Varsovaan Ecosyn liittokokoukseen. Siellä saammekin jännittää miten käy varapuheenjohtajavalinnoissa. En ole muuten ikinä käynyt Puolassa, harmi ettei ehditä samalla käydä myös Krakovassa. Mutta kiva päästä taas matkoille, vähän jo onkin matkustusjalkaa kutitellut :)

Ulkona on aivan ihana ilma, vaikka tuleekin kovasti hiki pyörällä liikkuessa. Kevät ja kesä kolkuttelee jo ihan ovella. Surkea vaalitulos on herättänyt sekä itsessä että muissa sopivan tahtotilan tehdä entistä enemmän työtä jatkossa.. Eli hyvältä näyttää, kuitenkin.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home