Maailman tila

Sosialidemokraattisesti värittynyttä elämän tarkastelua.

Tuesday, January 30, 2007

Palamista ja pakkasihottumaa

Hiio hoi! Pitkä tauko blogin päivittämisessä loppuu näihin "muutamaan" riviin. Palasin sunnuntai-maanantai välisenä yönä Tansanian opintomatkalta. Auringon polttamat poskeni paleltuivat sitten maanantaina Tampereen pakkasessa =) Aina ei voi voittaa.

Mutta oli erittäin hyvä matka. Todella opettavainen ja kokemuksia täynnä oleva. Olo on aika hämmentynyt maan kauneudesta, köyhyydestä ja kaikista niistä ristiriitaisista jutuista joita näki. En pysty edes juuri nyt purkamaan kaikkia ajatuksiani matkasta tähän blogiin, joten teen sen loppuviikosta, kun olen saanut raporttini tehtyä. Nyt tyydyn vain keskittymään epäolennaiseen: Eli siihen, että näin safarilla leijonia :)

Paluu arkeen alkoi tänään (tosin vasta isältä joululahjaksi saadun kasvohoidon jälkeen). Kirjoitin aamu ja iltapäivän gradun teoriaa. Sitten oli erikoissairaanhoidon johtokunnan kokous, jossa hyväksyimme vuoden 2007 toimintasuunnitelman ja tutustuimme vuodeosastoon. Ilta on mennyt Pipan tukiyhdistyksen huomisen kokouksen asialistaa sekä "torillapostaus"kalenteria tehdessä. Lisäksi kirjoittelin Vuosituhattavoitteista LiHalle. Huomenna pitää kirjoittaa aamu gradua ja illalla on sitten tukiryhmää. Torstaina ja perjantaina keskitytään taas graduun. Viikonloppuna olen lauantaina Pipan kanssa vaalivaltiopäivillä Heurekassa ja sunnuntaina LiHan kokouksessa. Että sellaista =) Mutta ihanaa kun on lunta!

2 Comments:

  • At 2:13 PM, Blogger Miu said…

    Welcome back. Sain pientä raporttia ja kuvashow'ta myös Raunalta, matkanne kuulosti todella hienolta, joskin rankalta! Eiköhän meidän pitäis pistää tässä pikku kehy-hanke pystyyn...

     
  • At 10:58 AM, Blogger Rauna said…

    No kun kerran on Tansaniassa niin ei ne viiden herätykset yhtä paljon harmita. Upea, opettavainen matka. Vertaillaan vielä muistiinpanoja tyttöjen kanssa rapsaa varten, välillä niin vaikea saada selvää paikallisesta englannista. Arkityö, josta myös paljon nautin, vie taas paljon illoista, mutta aina voi muistella leijonan kehräystä.

     

Post a Comment

<< Home