Maailman tila

Sosialidemokraattisesti värittynyttä elämän tarkastelua.

Saturday, November 04, 2006

Gradun tutkimussuunnitelmaa ja lunta

Hyvä blogi vaatii ehdottomasti sitä, että blogin pitäjä jaksaa blogiaan päivittää. Mutta miten pitää vaaliblogia niinä viikkoina, kun ei edes ehdi vaaleja miettimään? Tämä viikko on ainakin ollut sellainen, että maaliskuun vaalit tuntuvat hyvin kaukaiselta asialta.

Selvittyäni viime sunnuntaina puolimaratoonista Ahvenanmaalla (aika 2h 15min, oma ennätys. Kiva fiilis juosta kauniilla, lumenpeittämällä Maarianhaminan seudulla) oli aika keskittyä gradun 1.tutkimusseminaarin esitelmän viimeistelyyn. Sainkin työni palautettua määräaikaan mennessä tiistaina klo 12. Työn käsittelyn piti olla keskiviikkona. Mutta mutta, toisin kävi. Modernin cityihmisen henkiinjäämistaistelu päättyi luonnon voittoon 100-0 ja seminaari peruttiin, kun graduohjaaja ei päässyt lähtemään kotoaan, kun autotietä ei ollut aurattu. Olin itse jo taistellut tieni hangessa tarpoen ensin parturiin ja sitten yliopistolle, jossa sitten luin sähköpostista seminaarin peruuntumisesta. Mitäpä siinä sitten taistelemaan luonnon kanssa - suuntasin itsekin kotiin peiton alle syömään hyvällä omallatunnolla laivalta ostettuja geishoja sekä lukemaan Virpi Hämeen-Anttilaa :) Muutaman tunnin annoin itseni nauttia peiton alla hyvän kirja kanssa, mutta kauaa ei auttanut loikoilla.

No keskiviikko ja torstai meni noiden töiden parissa. Perjantaina heräsin viideltä aamulla ja suuntasin Helsinkiin ECOSYn bureaun kokouksen yhteydessä järjestettyyn työelämäsemmaan. Sieltä sitten kolmen junalla takaisin Tampereelle. Illalla pääsi onneksi vanhemmille saunaan :)

No ensi viikolla varmasti tulee taas ajateltua vaaleja enemmän. Pitää hoitaa muutamia käytännön asioita kampanjan suunnitteluun liittyen ja lauantaina pitäisi olla Demarinuorten eduskuntavaalikoulutus Tampereella. Toivottavasti kaunis luminen maisema säilyy ja kiireinen viikko saa potkua raikkaasta talvisesta säästä.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home