Maailman tila

Sosialidemokraattisesti värittynyttä elämän tarkastelua.

Monday, February 11, 2008

Viikon parhaat (näin maanantaina)

Viikon parhaat 1: Minä kuten moni muu, yllätyin Heinäluoman ratkaisusta. Hienosti tehty! Kaikki mahdollisuudet todella uudistua on olemassa. Yhdyn niihin tovereihin, jotka ovat analysoineet Ekin pitkään kestänyttä roolia puolueen johtoportaassa ja sitä kautta mahdollisuuksia toimia tämän uudistamisprosessin kärkenä. Mielenkiinnolla odotan ketkä kaikki kisaan lähtevät - mielenkiinnolla myös odotan poliittisia keskusteluja ja linjanvetoja. Oma suosikki on jo selvillä, mutta tarkempia poliittisia eroja taidan analysoida vasta kun poliittinen keskustelu todella alkaa.

Viikon parhaat 2: Luin tutkimuksen, jonka mukaan naiset arvostavat miehissä eniten huumorintajua - pitkää ja tummaa, mahdollisesti myös varakasta huumorintajua. Miehet taas arvostavat eniten naisen luonnetta. Viime viikonloppuna täällä Brysselissä lähennyttiin taas niitä astelukuja (+ 17 astetta) jolloin näkee miehiä puiston penkeillä ihailemassa naisten keväisiä luonteenpiirteitä. Sieluni silmin näen seuraavanlaisen deitti-ilmoituksen: Etsin tummasti ja varakkaasti huumorintajuista miestä. Minun molemmat luonteenpiirteeni ovat kiinteät ja pyöreät, ehkä hieman pienet, mutta kuitenkin yksilölliset.

Viikon parhaat 3: saksalaisen tutkimuksen mukaan näiden naisten luonteenpiirteiden tuijottelu on miehelle terveellistä. Nimittäin kyseisen tutkimuksen mukaan 10 minuutin rintojen tuijottelu kohottaa miesten kuntoa jopa yhtä paljon kuin puolen tunnin treeni salilla. Tämä on varmasti helpottava uutinen eduskunnan kalervo kummeloille. "Päivän treeniähän tässä suoritan". Ja mitäpä siihen voi esimerkiksi pieni avustajarukka todeta kuin olla tyytyväinen - kansanterveyden eteenhän tässä kaikki yhdessä tehdään töitä.

1 Comments:

  • At 2:27 AM, Blogger Jukka Torikka said…

    Okei, okei. Tämä oli varmaan sitä huumoria. En tajunnut :)

    Mutta tuota, mitäs avustajakuvioita te nyt sompailette siellä?

     

Post a Comment

<< Home