Maailman tila

Sosialidemokraattisesti värittynyttä elämän tarkastelua.

Thursday, August 23, 2007

Muutoksia

Tästä tulee suht lyhyt bloggaus, mutta pientä päivitystä täytynee tehdä, koska ei taas tiedä, koska ehtii seuraavan kerran päivittelemään blogia.

Koko kesän on ehtinyt valmistautua isoihin muutoksiin, mutta silti kaikki on käynyt kovin äkkiä. Sunnuntaina muutin pois ihanasta, ensimmäisestä yksiöstä ja palasin tavaroineni takaisin vanhempien luokse. Tiistaiaamuna palautin esitarkastukseen tuon pikku-g'n, eli gradu on nyt valmis. Toki varmasti sitä voisi vielä viimeistellä ja hioa, mutta odotetaan nyt rauhassa mitä ohjaaja sanoo. Aika hyvä fiilis on kyllä itsellä! Ja olin suht tyytyväinen... Eiköhän se onnistu vallan hyvin, että tuossa syyskuussa jätän sen sitten kokonaan. Joulukuussa sitten paperit ulos.

Huomenna kello 16.50 kiihdyttävät finnairin sinivalkoiset siivet minut Brysseliin ja työharjoittelu alkaa heti maanantaina. Ei tarvitse niin jännitellä, kun ei jätä liikaa aikaa murehtia :) Luonnollisesti pakkaukset ovat vielä tekemättä, joten niiden pariin lienee syytä suunnata seuraavaksi.

Huomasin, että kesän bloggaukseni ovat olleet aika lailla oman navan tarkastelua. Ehkäpä sitä syksyn mittaan ehtii taas kirjoittamaan politiikkaakin. Ainakin sitä nyt pääsee tarkastelemaan aika läheltä :)

2 Comments:

  • At 2:13 AM, Blogger Sohvi said…

    Heippis
    En ilmeisesti saa tarpeeksi puhua kotona, kun oli ihan pakko laittaa blogi pystyyn edellisen tultua kuopatuksi silloin joskus. :) Eli täällä ollaan kans. ja joskus on ihan hyvä tarkastella omaa napaa, ehtii sit joskus myöhemmin keskittyä muihin napoihin. ;P

     
  • At 12:24 AM, Blogger Inka said…

    Venlaseni , kirjoitelehan jo mitä siellä Brysselin käytävillä juoruillaan, koska nyt on osat vaihtunut ja mä istun täällä kotona ja imen maailman tunnelmia blogien välityksellä (nina on saapunut Australiaan ja Anna HongKongiin).
    Hyviä poliittisia kikkailuja toivottaen, Inka

     

Post a Comment

<< Home