Maailman tila

Sosialidemokraattisesti värittynyttä elämän tarkastelua.

Saturday, December 22, 2007

Rentouttavaa joululomaa!

Joulu on täällä taas! Ihanaa. Olen todella jouluihmisiä, tänä(kin) vuonna tosin tunnelmaa latistaa lumen puute. (Saisko tämä nyt viimeinkin meidät tekemään oikeat, vaaditut päätökset ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi??? Minä vaadin lunta jouluksi!)

Oli kuitenkin mukavaa tulla loman ajaksi Suomeen, autella äitiä ja isää jouluruokien valmistelussa sekä samalla hengitellä joulun tuoksuja. Mukava on ollut myös miettiä millaisilla lahjoilla ilahdutta läheisiään. Myös Suomessa asuvien ystävien näkemistä loman aikana odotan kovasti!

Blogini on tämän syksyn ajan viettänyt hiljaiseloa. Tänään tuli kuitenkin mieleen summata hieman yhteen tätä vuotta. Vuosi 2007 on ollut tapahtumarikas, samalla myös tietyllä tavalla raskas. Ensimmäiset kuukaudet meni vaalien parissa touhutessa. Kokemus oli kaikin puolin positiivinen ja opettavainen. Nautin ajasta todella paljon. Vaalien jälkeen aloitin graduhaastattelut. Ne tehtyäni ja litteroituani, punnersin gradun kasaan kesän aikana. Ja sen jälkeen alkoi harjoittelu Riitalla. Gradun tekeminen oli yllättävän kivaa, mutta ei kyllä hetkeen tule mieleen aloittaa ison tutkimustyön tekemistä...

Harjoitteluaika on vastaavasti ollut todella mielenkiintoista. Pidän työtehtävistäni ja parlamentin ilmapiiristä. Olen myös nauttinut työnteosta ylipäätänsä, se on mukavaa vaihtelua opiskeluajalle. Opiskelukin on kivaa, mutta työnteko maittaa juuri nyt. Sitä paitsi, vaikka Bryssel ei ole superkaunis, on siinä kuitenkin jotain viehättävää.

Tammikuussa voin päivittää tarkemmin työtilanteeni, mutta nyt todettakoon, että jatkan maailman tilan tarkastelua keväällä Brysselistä käsin. Johanneksen ystävälliseen kommenttiin viitaten (edellinen Lipun pääkirjoitus), jatkan kuitenkin Lipun päätoimittamista liittokokoukseen asti. Ette te minusta niin helpolla pääse ;)

Uskon, että kevään aikana kirjoittelu blogiin lisääntyy, mutta nyt jatkan pientä taukoani.. Lippu 4/2007 pääkirjoituksen laitan tänne joulun välipäivinä (painoaikataulujen vuoksi uunituore Lippu putkahtanee postiluukustanne välipäivinä. Ja jos ei putkahda, niin muistakaa ilmoittaa osoitteenne keskustoimistolle :D)

Mutta muutoin nautin joululomasta. Nauttikaa te myös! Iloista joulua kaikille!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home